Bucura-te de gustul de odinioara al preparatelor din carne, facute dupa retete proprii. Produsele pot fi comandate doar in orasul BACAU si imprejurimi. Livrarea este GRATUITA!
Platoul Mariucai (platou taranesc)
180 lei / 5-6 persoane
Carnaciori semiafumati
55 lei / kg
cei mai buni pe gratar, sau in cuptor…
Carne afumata
58 lei / kg
cu gandul la o tochitura… mmm…
Gusa afumata
45 lei / kg
grasimea onctuoasa se topeste imediat, iar gustul fasiilor de carne te vor cuceri imediat…
Kaizer afumat
63 lei / kg
e super la cuptor cu un cartof sau chiar la o ciorbita…
Muschi de porc afumat
62 lei / kg
un deliciu la orice aperitiv, sandwich-uri la copii…
Muschi tiganesc afumat
65 lei / kg
perfect la micul dejun, numai bun de pus pe platou
Muschi Montana
64 lei / kg
doar carne și condimente: ienibahar, sare, usturoi, piper… se ține la baiț după care se afumă la foc de lemne… este cel mai gustos mușchi, de savurat la un platou aperitiv.
Parizer de casa
50 lei / kg
micul dejun sau chiar un sandwich la copii…
Crenvursti
48 lei / kg
perfecti pentru dimineata…cu un mustar de Doamne fereste…
Pastrama vitel
95 lei / kg
gustoasa si rafinata…
Pastrama de porc afumata
60 lei / kg
mmm… se poate folosi la o gustare apetisanta, mic dejun….
Pastrama de pui afumata
42 lei / kg
gustoasa, perfecta la orice masa… chiar si la salata…
Ceafa de porc afumata
65 lei / kg
mic dejun sanatos si un aperitiv gustos…
Scarita de porc afumata
68 lei / kg
perfecta pentru o ciorba de afumatura…
853
Slanina afumata
45 lei / kg
numai buna pentru anotimpul de iarna…
Rasol afumat
40 lei / kg
mmm… cu hrean si sfecla… o bunatate…
Carnati grosi vita-porc semiafumati
55 lei / kg
gust autentic de carnat de casa… pentru masa de Craciun si alte ocazii…
Carnati picnic
55 lei / kg
usor picanti, cu putina boia iute, se consuma ca atare, fara a fi prajiti (amestec porc-vita)
Drob de casa
50 lei / kg
gust autentic pentru masa de Paște sau alte ocazii…
Ingrediente: carne de porc, organe de porc.
Condimente: sare, piper, ceapă, mărar.
Produs copt.
Preparatele din carne sunt tinute la bait, cu condimente: sare, piper, boia, usturoi. Preparatele sunt realizate artizanal, in unitate de tip carmangerie. Termenul de productie este de 7 zile. Sunt fierte si afumate natural, cu lemn de fag sau de cires.
Temeperatura de pastrare: 4-8°C
Comanda telefonic sau vino Bacau, in Galeria supermaketului CORA, langa magazinul Altex.