Gustul carnii Mangalita i-a cucerit pe cei mai iscusiti chefi din bucatariile restaurantelor premium din Europa. Pentru a aduce experienta culinara si in bucatariile romanilor, am decis sa crestem acesti porci de rasa pura local, langa Sighisoara, unde sunt ingrijiti cu cea mai mare atentie, fiind hraniti natural, si lasati sa se miste in libertate. Carnea Mangalita este saraca in colesterol si bogata in acizi grasi nesaturati, fiind o alegere excelenta a calitatii.
Ingrediente: ceafa de porc Mangalita (origine: RO), sare de mare 3%, condimente naturale in proportie variabila (piper negru, cuisoare, scortisoara, nucsoara).
Produs refrigerat, ambalat in vid. Produs maturat crud-uscat. A se pastra la o temperatura cuprinsa intre +2˚C si +7˚C.
Dupa deschidere, a se pastra in frigider si a se consuma in decurs de 10 zile.
Valorii medii nutritionale pentru 100g produs:
valoare energetica – 924 kj / 221 kcal
grasimi – 19,53g
glucide – 0g
din care zaharuri – 0g
proteine – 11,43g
sare – 2,63g
21,00 lei
Recenzii
Nu exista recenzii.
Recenzii clienti
Lasa o recenzie
Doar utilizatorii autentificati care au cumparat acest produs pot lasa recenzii.
Scrie o recenzie