Gustul carnii Mangalita i-a cucerit pe cei mai iscusiti chefi din bucatariile restaurantelor premium din Europa. Pentru a aduce experienta culinara si in bucatariile romanilor, am decis sa crestem acesti porci de rasa pura local, langa Sighisoara, unde sunt ingrijiti cu cea mai mare atentie, fiind hraniti natural, si lasati sa se miste in libertate. Carnea Mangalita este saraca in colesterol si bogata in acizi grasi nesaturati, fiind o alegere excelenta a calitatii.
Ingrediente: slanina de porc Mangalita (origine: RO), sare de mare 3%, condimente naturale in proportie variabila (piper negru, praf de usturoi cuisoare, scortisoara, nucsoara). Pentru 100g grame de produs s-au utilizat 125g slanina.
Produs maturat crud-uscat.
Produs refrigerat, ambalat in vid. A se pastra la o temperatura cuprinsa intre +2˚C si +7˚C.
Dupa deschidere, a se pastra in frigider si a se consuma in decurs de 10 zile.
Valorii medii nutritionale pentru 100g produs:
valoare energetica – 2780 kj / 665 kcal
grasimi – 73g
glucide – 0g
din care zaharuri – 0g
proteine – 2g
sare – 2,80g
de la 18,00 lei
Recenzii
Nu exista recenzii.
Recenzii clienti
Lasa o recenzie
Doar utilizatorii autentificati care au cumparat acest produs pot lasa recenzii.
Scrie o recenzie